Pinautomaat opgeblazen in Hoenderloo - GelreNieuws.nl

Pinautomaat opgeblazen in Hoenderloo

Geplaatst op 2 maart 2011, om 09:02 uur

HOENDERLOO – De pinautomaat van de Rabobank aan de Heldringsweg in Hoenderloo, is in de nacht van dinsdag op woensdag 2 maart 2011 vernield. Onbekenden hebben vermoedelijk geprobeerd om de automaat tot ontploffing te brengen maar zijn daar niet in geslaagd. Er is wel sprake van beschadigingen maar er is niets buit gemaakt.

De politie werd rond 02.20 uur gealarmeerd. De toegangsdeur van het gebouw van de pinautomaat bleek vernield en ook de pinautomaat zelf was beschadigd.

Een donkerkleurige Audi-stationwagen, die vermoedelijk bij het incident was betrokken, werd door de politie gesignaleerd en achtervolgd via de A1 in de richting Hoevelaken. Deze auto met inzittenden, reed met zeer hoge snelheid en wist te ontkomen.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart en is op zoek naar tips en getuigen. Degenen die in deze nacht nabij de pinautomaat verdachte personen of één of meer auto’s hebben gezien, wordt gevraagd te bellen met de politie in Apeldoorn, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)

Video: Omroepgelderland.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com