Politie zoekt vrachtwagen bij ongeval fietser - GelreNieuws.nl

Politie zoekt vrachtwagen bij ongeval fietser

Geplaatst op 2 maart 2011, om 20:10 uur

’t HARDE – De politie is naarstig op zoek naar een vrachtwagen, die woensdagmiddag 2 maart op de Eperweg in ’t Harde vermoedelijk betrokken is geweest bij een ongeval met een fietser. De fietser raakte ernstig gewond en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 14.10 uur werd de politie geïnformeerd over een ernstig gewonde fietser, die op rijbaan van de Eperweg lag. De man, wiens identiteit nog niet is vastgesteld, werd aangetroffen op de rijbaan tussen Elburg en ’t Harde, ter hoogte van de parkeerplaats met de mobiele snackwagen.

Een getuige zag op het moment dat de man ten val kwam, op die plek een vrachtwagen in de richting ’t Harde rijden. Deze vrachtwagen reed door. Mogelijk heeft de chauffeur, als er al sprake was van een aanrijding, niets gemerkt.

De politie doet een dringende oproep om met de chauffeur van deze vrachtwagen in contact te komen. Ook een man die als getuige de vrachtwagen tegenover een omstander kon omschrijven, wordt dringend opgeroepen om zich te melden.

Ook andere getuigen, die iets van het ongeval hebben gezien of daarover informatie hebben wordt gevraagd te bellen met de politie via 0900-8844.

Zie ook: – Fietser ongeval ’t Harde overleden

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com