Twee gewonden bij ongeval op A18 - GelreNieuws.nl

Twee gewonden bij ongeval op A18

Geplaatst op 5 maart 2011, om 20:11 uur

WESTENDORP – Bij een verkeersongeval met drie voertuigen op de A18 zijn vrijdagmiddag twee mensen gewond geraakt. Bij het ongeval raakte twee auto en een bedrijfsbusje betrokken.

Het ongeval gebeurde rond 16:25 uur. Een 27-jarige automobiliste wilde een bedrijfsbus die voor haar reed inhalen en kwam daarbij met haar voertuig in de middenberm terecht waardoor zij de macht over het stuur verloor en met de rechtkant van haar voertuig de bedrijfsbus raakte.

Een 39-jarige automobilist uit Lichtenvoorde raakte ook bij het ongeval betrokken. Zijn auto werd aangetikt door de bedrijfsbus waardoor de auto begon te tollen en tegen de middengeleider van de weg tot stilstand kwam.

De bedrijfsbus kwam door de aanrijding ook aan het tollen en kwam op de zijkant tot stilstand op de rechterrijstrook. De 40-jarige bestuurder van de bedrijfsbus uit Winterswijk en zijn bijrijder kwamen met de schrik vrij.

De 39-jarige automobilist had lichte verwondingen aan zijn gelaat en de 27-jarige vrouw werd met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht.

De Vervolgens bedrijfsbus de auto die rechts van hem reed waardoor deze De bestuurder van deze auto, een 39-jarige man De politie heeft de zaak in onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com