Airbagdieven slaan toe in Epe - GelreNieuws        

Airbagdieven slaan toe in Epe

Geplaatst op 28 april 2011, om 16:03 uur

EPE  – De politie onderzoekt een groot aantal auto-inbraken die plaatsvonden in de nacht van dinsdag op woensdag 27 april op verschillende plaatsen in Epe. Er werden voornamelijk airbags ontvreemd. Bij een garagebedrijf aan de Hoofdstraat werd in ongeveer 20 auto’s ingebroken.

Er is onder andere ingebroken in auto’s die geparkeerd stonden aan de: Gelidelaan, Korenhoenweg, Thorbeckestraat, Allendelaan, Hoofdstraat, Scheperstraat en de Hoge Weerd.Uit alle auto’s werden één of meerdere airbags gestolen. In sommige gevallen is er ook een navigatiesysteem ontvreemd.

De laatste dagen vinden er in Gelderland seriematig airbagdiefstallen plaats. Zo hebben dieven in Dieren, Doesburg, Brummen en Twello hun slag geslagen.

De politie roept mensen die iets hebben gezien wat met deze inbraken te maken kan hebben, op om te bellen via 0900-8844. Ook is het mogelijk dat er nog meer gedupeerden zijn die zich nog niet bij de politie hebben gemeld. De politie vraagt hen alsnog aangifte te doen via www.politie.nl.