Deel van buit woninginbraken teruggevonden - GelreNieuws.nl

Deel van buit woninginbraken teruggevonden

Geplaatst op 6 april 2011, om 17:33 uur

HATTEM/HARDERWIJK – Op dinsdag 5 april vonden in Harderwijk en in Hattem twee afzonderlijke woninginbraken plaatsvonden. Later op de dag is een deel van de buit van beide inbraken teruggevonden. De politie is op zoek naar getuigen.

De politie kreeg in de ochtend de melding binnen van een woninginbraak aan de Koningin Julianalaan in Hattem. In de middag werd een woninginbraak aan het Haaksepad in Harderwijk gemeld. Bij beide was een raam geforceerd om binnen te kunnen komen en is men er met persoonlijke eigendommen van de bewoners, onder meer sieraden en geld, vandoor gegaan.

Een deel van de buit van de inbraak in Hattem werd later in de middag bij het viaduct bij het Heerderstrand teruggevonden. Ditzelfde gebeurde van de inbraak in Harderwijk. Hiervan werd een deel van de buit teruggevonden in het park aan de Plantage in Harderwijk.

De politie heeft de inbraken in onderzoek en vraagt getuigen die iets verdachts hebben gezien op bovengenoemde locaties dat met de inbraken in verband kan worden gebracht, om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com