Dode en gewonden bij ongeval Klarenbeek - GelreNieuws.nl

Dode en gewonden bij ongeval Klarenbeek

Geplaatst op 15 april 2011, om 16:48 uur


KLARENBEEK
– Bij een aanrijding tussen een automobilist en een motorrijder is op vrijdagmiddag 15 april een 77-jarige vrouw uit Klarenbeek om het leven gekomen. De vrouw zat als passagier in de personenauto.

De 79-jarige automobilist raakte gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht. Ook de 50-jarige motorrijder is gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 14.20 uur. De automobilist reed over de Scherpenberg bij Klarenbeek en wilde vermoedelijk de Klarenbeekseweg oversteken. Hierbij ontstond door nog onbekende oorzaak een aanrijding met een naderende motorrijder die over de Klarenbeekseweg richting Klarenbeek reed. De 77-jarige vrouw, die als passagier in de auto zat, is ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De 79-jarige automobilist raakte gewond en is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Ook de 50-jarige motorrijder uit Velp raakte gewond. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Een traumahelikopter is ingezet om ter plaatse medische bijstand te verlenen. De verkeersongevallendienst van de politie heeft de exacte toedracht van het ongeval in onderzoek. In verband met het onderzoek is een deel van de Klarenbeekseweg tussen Loenen en Klarenbeek enkele uren afgesloten geweest.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com