Twee gewonden bij ongeval Bredevoort

Geplaatst op 17 april 2011, om 15:42 uur


BREDEVOORT –
Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s op de Bredevoortsestraatweg N318 in Bredevoort zijn zondagmiddag een man en een vrouw gewond geraakt. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde kort voor 15 uur ter hoogte van de oversteek met de Stationsweg. Een auto met twee Duitse dames wilde vanaf de Stationsweg de Bredevoortsestraatweg oversteken in de richting van het centrum. Daarbij zag de bestuurster een auto die over Bredevoortsestraatweg in de richting van Aalten reed over het hoofd. De twee Duitse dames kwamen met de schrik vrij.

De inzittenden van de andere auto brachten het er minder goed vanaf. De auto kwam tegen een boom tot stilstand. De inzittenden, de vrouwelijke bestuurster en haar passagier, moesten door de gewaarschuwde hulpdiensten worden bevrijd. Beiden werden met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding. De N318 is naar verwachting nog tot 17:30 uur afgesloten. Het verkeer wordt via het dorp omgeleid.