Verkeerscontrole Doetinchem - GelreNieuws.nl

Verkeerscontrole Doetinchem

Geplaatst op 15 april 2011, om 12:27 uur

DOETINCHEM – De politie heeft donderdag 14 april op verschillende locaties in Doetinchem diverse snelheidscontroles gehouden. Daarnaast werd op de Terborgseweg en Plakhorstweg een bromfietscontrole gehouden. Vijf bromfietsers kregen een boete voor hun opgevoerde voertuigen.

De politie hield de snelheidscontroles onder meer op de Liemersweg (80 km/u), Bevrijdingsstraat (50 km/u), Keppelseweg (60 km/u) en de Terborgseweg (50 km/u). De hoogst gemeten snelheden hier bedroegen; Liemersweg: 100 km/u, Bevrijdingsstraat: 78 km/u, Keppelseweg: 107 km/u, Terborgseweg: 70 km/u.

Naast de snelheidsovertredingen, werden ook bekeuringen uitgeschreven voor onder andere een lekkende uitlaat, niet handsfree bellen, geen geldige APK en onverzekerd rijden.

Er werden totaal 24 bromfietsers gecontroleerd. Naast de opgevoerde exemplaren, waarbij de hoogst gemeten constructiesnelheid 79 km/u bedroeg, werden hier ook bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het niet kunnen tonen van een geldig rijbewijs en/of kentekenbewijs, een defect knipperlicht, te gladde banden en het niet dragen van een helm.

Alle overtreders krijgen hun boete thuisgestuurd. Met het handhaven van de verkeersregels, levert de politie een bijdrage aan de verkeersveiligheid op de Doetinchemse (rand)wegen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com