Acht mountainbikes ontvreemd bij inbraak

Geplaatst op 18 mei 2011, om 17:10 uur

OOSTERWOLDE – In de nacht van maandag op dinsdag 16 mei heeft een inbraak plaats gevonden in een fietsenwinkel aan de Mheneweg Noord in Oosterwolde (gemeente Oldebroek). Er zijn acht mountainbikes weggenomen. Zes fietsen werden teruggevonden. De politie zoekt getuigen.

Omstreeks 03.00 uur hoorde de eigenaar een vreemd geluid in de zaak en ging kijken. Hij zag dat er een deur open stond en zag nog net iemand wegrennen. Kort daarna hoorde hij een auto wegrijden. In totaal zijn er acht fietsen weggenomen. Later in de nacht, werden twee mountainbikes teruggevonden achter een schuurtje op het de Zwarteweg in Oosterwolde, deze zijn door de politie meegenomen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Op een parkeerterrein bij de voetbalvereniging aan de Zwarteweg werd vervolgens een vrachtwagen met gestolen kentekenplaten aangetroffen. In de vrachtwagen stonden een vier uit de winkel gestolen mountainbikes.

De politie zoekt getuigen, die in die nacht iets verdachts gezien hebben, wat in verband gebracht kan worden met dit onderzoek. Tips kunnen gemeld worden via 0900-8844.