Bromfietser komt om bij ongeval Haarlo

Geplaatst op 9 mei 2011, om 10:19 uur

HAARLO – In de vroege ochtend van maandag 9 mei heeft er op de Groenloseweg in Haarlo een aanrijding plaatsgevonden tussen een 37-jarige bromfietser uit Borculo en een vrachtwagen, bestuurd door een 38-jarige man uit Lichtenvoorde. De bromfietser raakte ernstig gewond en overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De hulpdiensten kregen omstreeks 6.15 uur de melding van het ongeval op de Groenloseweg in Haarlo en troffen daar het slachtoffer aan. Door getuigen en omstanders werd al eerste hulp verleend maar de bromfietser is dermate ernstig gewond geraakt dat hij ter plekke aan zijn verwondingen is overleden.

De vrachtwagenchauffeur reed op de Groenloseweg richting Borculo, toen de bromfietser hem tegemoet reed. Om nog onduidelijke reden kwam de bromfietser op de andere weghelft terecht en botste tegen de vrachtwagen. De Verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse en stelt een nader onderzoek in naar de toedracht van het ongeluk. Alle betrokkenen, inclusief de vrachtwagenchauffeur, worden in contact gebracht met Slachtofferhulp.

De bergingswerkzaamheden en het onderzoek van de politie ter plaatse is rond 10:30 uur afgerond, waarna de weg is vrijgegeven.