Cafetaria in Apeldoorn overvallen - GelreNieuws        

Cafetaria in Apeldoorn overvallen

Geplaatst op 20 mei 2011, om 00:26 uur

APELDOORN – Donderdagavond 19 mei is er een overval gepleegd op cafetaria Charly aan de Asselsestraat in Apeldoorn. Twee onbekende mannen kwamen de zaak rond 23:15 uur binnen en sloegen de aanwezige medewerker. Even later ging men er met een geldbedrag vandoor.

Tijdens de overval waren er geen klanten in de zaak. De mannen zijn lopend gevlucht richting het park tegenover de cafetaria. De politie kwam direct ter plaatse en heeft nog uitgebreid gezocht naar de mannen, maar hen helaas niet meer aangetroffen.

De overvallers waren beide ongeveer 1,80 m lang, rond de 20 jaar oud en beide donker gekleed. Een van hen droeg een bodywarmer met capuchon, en donkere broek. De ander droeg ook donkere kleding en een donkere capuchon.

De politie heeft de medewerker opgevangen en zijn verklaring opgenomen. Hij zal in contact worden gebracht met Slachtofferhulp. De politie stelt een onderzoek in. Getuigen of anderen die meer weten over deze overval kunnen de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.