Ongeval met meerdere gewonden op N317 - GelreNieuws.nl

Ongeval met meerdere gewonden op N317

Geplaatst op 9 mei 2011, om 16:02 uur

TERBORG – Op zondagmiddag 8 mei heeft er rond 14.30 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee automobilisten op de kruising Slingerparallel met de Oude IJsselweg.

De auto’s werden bestuurd door een 70-jarige man uit Etten en een 19-jarige man uit Arnhem. Drie personen zijn naar het ziekenhuis vervoerd, drie personen liepen lichte verwondingen op.

De automobilist uit Etten reed over de Oude IJsselweg vanuit Etten en wilde oversteken richting Wijnbergen. Hij verleende daarbij geen voorrang aan de bestuurder uit Arnhem, die over de Slingerparallel vanuit Doetinchem naderde. Ze botsten tegen elkaar, met forse schade, meerdere gewonden en een behoorlijke ravage als gevolg. De weg is tot het einde van de middag afgesloten geweest. De man uit Etten en twee inzittenden uit de auto van de Arnhemmer raakten gewond en zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Drie andere inzittenden hadden lichte verwondingen. De Verkeersongevallendienst van de politie stelde ter plekke een onderzoek in naar de toedracht van het ongeluk.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com