Politie onderzoekt mishandeling in Harderwijk - GelreNieuws.nl

Politie onderzoekt mishandeling in Harderwijk

Geplaatst op 20 mei 2011, om 17:30 uur

HARDERWIJK – De politie onderzoekt een incident waarbij in de nacht van zaterdag op zondag 15 mei drie mannen mishandeld zijn. Een 22-jarige man uit Harderwijk liep onder andere een gebroken oogkas op en is in het ziekenhuis opgenomen. Inmiddels is hij weer thuis.

Het incident heeft rond 05.20 uur plaatsgevonden. Drie jonge mannen stonden te praten op het fietspad bij de rotonde Verlengde v/d Westermeenweg, Drielandendreef en de Weisteeg in Harderwijk, toen er twee onbekende mannen aan kwamen lopen. Deze zouden het drietal geslagen hebben. Een 20-jarige man uit Harderwijk en zijn 21-jarige kameraad uit Zwolle liepen hierbij enkele verwondingen op. De aanleiding van de mishandeling is nog onduidelijk. De 22-jarige man is na het incident naar huis gegaan maar later vanuit huis alsnog met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Hij bleek een gebroken oogkas en een hersenschudding te hebben opgelopen.

Beide onbekende mannen waren rond de 20 jaar oud. Ook droegen de mannen allebei een spijkerbroek. Eén van hen had kort blond haar, de tweede had donker stekelig haar. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com