Woningen Apeldoorn doelwit insluipers - GelreNieuws.nl

Woningen Apeldoorn doelwit insluipers

Geplaatst op 31 mei 2011, om 14:47 uur

APELDOORN – Maandag 30 mei hebben er in de Troelstrastraat in Apeldoorn meerdere insluipingen plaats gevonden. Er zijn onder andere geld en sieraden gestolen. Een deel van de buit is teruggevonden.

Tussen 11:00 en 13:30 uur is er een nog onbekende jongeman ingeslopen in een aantal huizen aan de Troelstrastraat in Apeldoorn.

Rond 13:30 zag een bewoonster de jongeman voor haar raam staan, waarna zij polshoogte is gaan nemen. Een buurvrouw werd eerder rond 12:30 gewaarschuwd door een buurman die haar portemonnee in zijn tuin had gevonden. Beide bleken bestolen.

Het gaat om een blanke man van rond de 20 jaar. Hij heeft halflang donderblond krullen haar. Hij droeg die dag zwarte bovenkleding.

De politie is een onderzoek gestart naar de insluipingen en is opzoek naar tips en getuigen en is te bereiken via 0900-8844.

De politie raadt mensen aan om hun woning altijd af te sluiten. Ook als mensen lange tijd op de bovenverdieping of in de tuin zijn, is het verstandig om de deuren op slot te doen. Zo kan insluiping voorkomen worden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com