Auto-inbrekers actief in Vaassen en Emst

Geplaatst op 16 juni 2011, om 20:03 uur

VAASSEN/EMST – De politie kreeg de afgelopen dagen diverse meldingen van auto-inbraken in de omgeving van Vaassen en Emst. Er is ondermeer audioapparatuur gestolen.

Op dinsdag, woensdag en donderdag 16 juni is er ingebroken in diverse auto’s aan de Gortelseweg en Geerstraat in Vaassen en de Viskweekweg in Emst.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Bij een auto-inbraak op woensdag 15 juni aan de Viskweekweg in Emst heeft een oplettende getuige twee auto-inbrekers gevolgd, maar kon ze niet aanhouden.

Het gaat om twee nog onbekende jongemannen rond de 18 en 19 jaar. Eén is blank, heeft een stevig postuur en is tussen de 1.80 en 1.90 m. Hij heeft donker stekeltjeshaar. De tweede jongeman is getint, heeft een slank postuur en is ook tussen de 1.80 en 1.90 m lang. Hij heeft donker haar en had die dag een stoppelbaardje. Beiden waren op de fiets.

De politie is een onderzoek gestart naar de inbraken en de bovengenoemde personen. Mensen met tips en getuigen kunnen de politie bereiken via 0900-8844.

De politie adviseert om geen waardevolle goederen in een geparkeerde auto achter te laten. Bij onraad of een verdachte situatie altijd direct de politie te bellen (0900-8844) en niet wachten tot de volgende dag!