Diefstal zonnewijzers - GelreNieuws        

Diefstal zonnewijzers

Geplaatst op 29 juni 2011, om 13:04 uur

STEENDEREN – In de afgelopen maanden zijn in Steenderen en omgeving uit de tuinen van diverse woningen zonnewijzers gestolen. Het is de dieven zeer waarschijnlijk om het koper te doen wat erin verwerkt zit.

De politie doet een beroep op de bewoners om alert te zijn op verdachte situaties en de politie te bellen.

De politie heeft al zes aangiftes binnen van diefstal van de koperen zonnewijzers in Steenderen, Baak, Toldijk en Hummelo. In alle gevallen werd het ding van zijn sokkel afgehaald en meegenomen.

Help de politie!
De politie werkt hard om dergelijke diefstallen tegen te gaan en op te lossen. Daarbij is informatie van burgers erg belangrijk. Hoe meer informatie de politie heeft, hoe beter dit is voor het onderzoek en des te eerder zicht op mogelijke daders gekregen kan worden. Ziet u bijvoorbeeld een verdacht persoon in uw buurt lopen, of een auto meerdere malen doelloos rond rijden, schroom dan niet om de politie te bellen. Noteer ook kentekens want wanneer er een strafbaar feit gepleegd is, is dat praktisch voor het politieonderzoek. Bij verdachte situaties kunt u bellen naar 112. Voor meldingen waarbij de komst van de politie niet direct noodzakelijk is, bel dan naar 0900-8844. Wilt u anoniem blijven? Bel dan naar 0800-7000.