‘Dit is de omgekeerde wereld’

Geplaatst op 4 juni 2011, om 18:27 uur

NEEDE – De moeder van een jonge vandaal uit Neede heeft aangifte gedaan nadat haar zoon bij de kraag werd gegrepen door de mannelijke helft van het echtpaar dat de jongen samen met zijn kompanen stelselmatig heeft geterroriseerd.

Het echtpaar Huber is regelmatig het slachtoffer van vernielingen aan hun woning en auto. In 2009 werd hun kunstof schutting vernield en vorig weekend was het opnieuw raak. “Het is niet alleen trappen tegen onze schutting maar ook tegen spiegels van geparkeerde auto’s, autoportieren enzovoort”, aldus de vrouw tegenover de TC Tubantia.

Bosjes

Het afgelopen weekend hoorden de Hubers rond tien over twee een harde knal op hun schutting. “Toen mijn man riep dat ze moesten stoppen, reden de eerste twee door. De derde kreeg hij wel te pakken: die viel om in de bosjes, en mijn man die hem vast wilde pakken, viel over hem heen”, aldus de echtgenote.

Kotsen

Mevrouw Huber is woedend dat de moeder van een van de vandalen nu aangifte heeft gedaan van mishandeling nadat haar man de knaap probeerde tegen te houden. “De moeder van de jongen die we hebben kunnen pakken, heeft aangifte gedaan vanwege het feit dat mijn man geweld zou hebben gebruikt. Dat is echt de omgekeerde wereld. Om van te kotsen gewoon!”

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Tekst: De Telegraaf