Jongeman verdacht van overval cafetaria Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Jongeman verdacht van overval cafetaria Apeldoorn

Geplaatst op 16 juni 2011, om 19:59 uur

APELDOORN – De politie heeft onlangs een 18-jarige man uit Apeldoorn aangehouden die ervan wordt verdacht op 18 maart een overval te hebben gepleegd op een cafetaria aan de Eglantier. Hij heeft tegenover de politie een verklaring afgelegd en is na voorgeleiding voor de rechter-commissaris, in bewaring gesteld.

De overval vond vrijdagavond 18 maart rond 23.30 uur plaats, aan de Eglantier in Apeldoorn. Een onbekende man kwam de cafetaria binnen en bedreigde het personeel met een vuurwapen, of iets wat er sterk op leek. De politie kwam direct ter plaatse en is een uitgebreid onderzoek gestart. Bij de overval is er niets buit gemaakt en raakte niemand gewond.

Politieonderzoek

De politie stelde een uitgebreid onderzoek in, waarin op enig moment al rekening gehouden werd met mogelijke betrokkenheid van de 18-jarige bij de overval. Vervolgens werd de man begin juni tijdens een diefstal van koper bij een school in Apeldoorn door de politie op heterdaad betrapt en aangehouden. Tijdens zijn verhoor legde hij een verklaring over de overval af. Het onderzoek is nog niet afgerond. De verdachte is woensdag 15 juni na voorgeleiding voor de rechter-commissaris in bewaring gesteld. De politie zet het onderzoek naar de overval in de komende weken voort.

Het personeel van de cafetaria is over de ontwikkelingen in het onderzoek op de hoogte gebracht.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com