Man bekent schennis, politie zoekt slachtoffers - GelreNieuws.nl

Man bekent schennis, politie zoekt slachtoffers

Geplaatst op 23 juni 2011, om 08:42 uur

ZUTPHEN – De politie in Zutphen zoekt contact met slachtoffers van een schennispleger. De man, een 35-jarige Zutphenaar heeft woensdag 22 juni bij de politie bekend dat hij een aantal keren schennis heeft gepleegd. De politie kwam de man op het spoor door een alerte getuige die de man op de foto zette en de politie informeerde.

Een schennispleger is voor de één niet schokkend, een ander heeft er slapeloze nachten van. Dit is de reden waarom de politie contact zoekt met slachtoffers van een man die bekend heeft de afgelopen maanden een groot aantal keren schennis te hebben gepleegd ten opzichte van (jonge)vrouwen. Zij kunnen zo nodig met hulpverleners in contact worden gebracht. Daarnaast is van belang, dat meer aangiften het proces-verbaal tegen de man extra ondersteunen.

Pleegplaatsen
De verdachte pleegde de schennis meestal langs de IJssel of in de parkjes bij de Hanzehof (Coehoornsingel) of de begraafplaats aan de Warnsveldseweg in Zutphen.
 
Foto
De politie kwam de man op het spoor nadat een getuige de man op de foto zette en de politie informeerde. Deze plaatse de foto op de dagelijkse briefing, waarbij de man werd herkend.

Verhoor
De man is op woensdag 22 juni verhoord en bekende en groot aantal feiten. Hij pleegde deze ten opzichte van (jonge)vrouwen en zoals hij verklaarde niet ten opzichte van kinderen.

Melden
Slachtoffers kunnen contact met de zedenpolitie in Zutphen opnemen via 0900 – 8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com