Verdachte aanranding weer vast - GelreNieuws.nl

Verdachte aanranding weer vast

Geplaatst op 21 juni 2011, om 17:40 uur

DOETINCHEM – De politie heeft op dinsdag 21 juni een 20-jarige Doetinchemmer opnieuw aangehouden. Hij wordt verdacht van de gewelddadige aanranding van een jonge vrouw in de Doetinchemse wijk De Hoop eerder dit jaar. Hij was eerder aangehouden, maar later door de Raadkamer van de Rechtbank in Zutphen op vrije voeten gesteld.

In januari en maart van dit jaar vonden in de wijk de Hoop in Doetinchem twee gewelddadige aanrandingen plaats. In beide gevallen werden de vrouwen laat in de nacht na een avondje stappen op gewelddadige wijze aangerand.

Beide gewelddadige aanrandingen werden uitgebreid onderzocht. Op dinsdag 19 april werd een 20-jarige Doetinchemmer aangehouden. Hij wordt verdacht van de tweede gewelddadige aanranding. De verdachte heeft destijds geen bekentenis afgelegd en moest vanwege gebrek aan bewijs worden vrijgelaten.

Op basis van nieuwe informatie is de 20-jarige verdachte dinsdag 21 juni weer aangehouden. De politie meldt dat er  nieuwe ontwikkelingen zijn, maar over de inhoud ervan kan nog niets gemelden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com