Acht personen betrokken bij ongeval Vorden - GelreNieuws.nl

Acht personen betrokken bij ongeval Vorden

Geplaatst op 2 juli 2011, om 19:37 uur

VORDEN – Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Rondweg N316 in Vorden is zaterdagavond een nog onbekende man licht gewond geraakt. Hij is voor controle per ambulance naar een ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval gebeurde kort voor kwart over zes. Acht jongeren kwamen met een grijze Opel Zafira uit de richting van Zutphen en reden richting Hengelo. Door nog onbekende oorzaak botste de auto tegen een lantaarnpaal die finaal uit de grond werd gereden en kwamen tegen een boom tot stilstand.

Ambulancepersoneel die vrijwel meteen ter plaatse waren controleerden zes inzittenden van de auto of ze gewond waren. Één van de inzittenden werd per ambulance voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. De opgeroepen brandweer heeft enkele handelingen verricht aan de auto om deze veilig te stellen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.

De Rondweg N316 werd vanaf de Strodijk tot aan de Baakseweg enige tijd afgesloten. De auto moest Total loss worden afgesleept. De politie stelt een onderzoek in.