Politie waarschuwd voor oplichters op straat - GelreNieuws.nl

Politie waarschuwd voor oplichters op straat

Geplaatst op 8 juli 2011, om 21:16 uur

EERBEEK – Een inwoner van Eerbeek is woensdag 6 juli het slachtoffer geworden van oplichting. Twee onbekende personen hebben de man op straat via een truc geld afhandig gemaakt.

De Eerbekenaar werd rond 13.30 uur op het Oranje Nassauplein in zijn woonplaats in het Engels aangesproken door een man die uit een kleine lichtblauwe auto met een Italiaans kenteken stapte. In deze auto zat nog een tweede man. De man bood de Eerbekenaar diverse multimedia-apparaten aan in ruil voor geld. De aspirant koper ging hiermee akkoord en kreeg zijn ‘nieuwe apparatuur’ in een ritstasje aangeleverd. Toen hij het tasje eenmaal geopend had, bleek er rommel in te zitten. Het duo was inmiddels met zijn geld weggereden in de richting van de P. Zeemanstraat.

De politie heeft bovenstaand incident in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Men kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

De politie waarschuwt met dit bericht voor allerlei oplichtingpraktijken. Op uiteenlopende manieren weten oplichters iedere keer weer hun slag te slaan.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com