Winterswijker ernstig gewond na ongeval

Geplaatst op 27 juli 2011, om 21:29 uur

WINTERSWIJK – Een 39-jarige automobilist uit Winterswijk raakte dinsdagmiddag 26 juli ernstig gewond bij een verkeersongeval op de Eibergseweg in zijn woonplaats. Een automobilist uit Lichtenvoorde die met zijn gezin onderweg was, raakte betrokken bij het ongeval. Zij kwamen met de schrik vrij.

De hulpdiensten kregen om 16.15 een melding van het ongeval en troffen een ravage aan. Het gezin uit Lichtenvoorde reed op de Eibergseweg en kwam uit de richting van Eibergen, toen de Winterswijker hen inhaalde. De Winterswijker raakte de macht over het stuur kwijt, waardoor hij een aantal bomen raakte. De auto tolde over de weg, waarbij de bestuurder uit zijn auto werd geslingerd en in een droge sloot terecht kwam. Zijn auto kwam tot stilstand op de rijbaan, waarna de 35-jarige automobilist uit Lichtenvoorde er tegen aan reed. Hij en zijn gezin bleven ongedeerd.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De Winterswijker is met ernstig schedelletsel naar het ziekenhuis overgebracht. De brandweer heeft de weg schoongemaakt en de auto is afgesleept. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in.