Beschonken man met nepwapen aangehouden - GelreNieuws.nl

Beschonken man met nepwapen aangehouden

Geplaatst op 29 augustus 2011, om 21:58 uur

DOETINCHEM – De politie heeft op zondag 28 augustus net voor middernacht een 25-jarige man uit Doetinchem aangehouden. De Doetinchemmer liep beschonken met een, naar later bleek, een neppistool in het centrum van Doetinchem. Een getuige zag, dat de man zijn pistool op een rode auto richtte, die op de Dr. Hubernoodstraat reed. De politie is op zoek naar de inzittenden van de rode auto.

De politie werd door getuigen gewaarschuwd, nadat ze de man in het centrum zagen lopen met een pistool. Agenten gingen ter plaatse en troffen de Doetinchemmer in beschonken toestand op de Raadhuisstraat in Doetinchem. De man droeg een neppistool bij zich en werd aangehouden en voor nader onderzoek en verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Een getuige zag, dat de man ook zijn pistool gericht had gericht op één of meer inzittenden van een rode auto. De auto reed op de Dr. Hubernoodstraat en ging er meteen vandoor. De politie is op zoek naar de inzittenden van deze rode auto. Tips kunnen gemeld worden via 0900-8844.Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com