Bromfietser gewond bij aanrijding Putten - GelreNieuws.nl

Bromfietser gewond bij aanrijding Putten

Geplaatst op 15 augustus 2011, om 19:45 uur

PUTTEN – Een 17-jarige bromfietser uit Putten is maandag 15 augustus in zijn woonplaats zwaar gewond geraakt bij een ongeval met een auto. Het ongeval gebeurde op de Stenenkamerseweg en de jongeman is met diverse botbreuken en een hersen-schudding opgenomen in het ziekenhuis.

De alarmcentrale kreeg omstreeks 18.10 uur een melding van een ongeval tussen een bromfietser en een auto. De hulpverleningsdiensten gingen naar de opgegeven plaats en een traumahelikopter werd eveneens gealarmeerd.

De bestuurder van de bromfiets was bij het ongeval gedeeltelijk in een sloot terecht gekomen en omstanders verleenden hem eerste hulp. De tiener bleek diverse verwondingen te hebben opgelopen en werd per naar het ziekenhuis in Harderwijk overgebracht. De vlucht van traumaheli richting Putten werd afgeblazen.

Uit een eerste onderzoek is gebleken dat een 33-jarige Puttense met haar auto uit de richting van de Kloosterweg kwam. Zij wilde op een gegeven moment een inrit inrijden en zag daarbij de uit tegenovergestelde richting komende bromfietser over het hoofd.

De jongeman is met diverse ernstige botbreuken en een hersenschudding opgenomen in het ziekenhuis. De rijbaan is geruime tijd afgesloten geweest voor de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst van de politie.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com