Passantenonderzoek overval Aldi

Geplaatst op 1 augustus 2011, om 21:20 uur

VORDEN – De politie heeft zaterdagochtend 30 juli op een tweetal locaties in Vorden een passantenonderzoek gehouden vanwege de overval op de Aldi-supermarkt op zaterdagochtend 16 juli jl.. Er werden ruim 100 passerende weggebruikers aangesproken. De recherche zal de verzamelde informatie nader analyseren en uitwerken.

Het passantenonderzoek werd gehouden op de vroege zaterdagochtend tussen 06.30 en 08.00 uur, op de Dorpsstraat en op de Horsterkamp, nabij de ingang van de parkeerplaats van de supermarkt, in Vorden.

De politie sprak met in totaal ruim 100 passerende weggebruikers en vroegen hen of zij twee weken geleden ook rond dat tijdstip daar geweest waren en of hen toen iets was opgevallen.

Het passantenonderzoek leverde een geringe hoeveelheid informatie op. De recherche zal de informatie nader onderzoeken.

De overval vond op zaterdag 16 juli rond 07.00 uur plaats en daarbij werd geld buitgemaakt. De dader, een man van ongeveer 1.80 m. lang, met een mager postuur, die zwarte kleding met een capuchon over zijn hoofd en zwarte schoenen met een witte rand droeg, ging er te voet vandoor in de richting van Hengelo (Gld).

Het onderzoeksteam doet opnieuw een oproep aan het publiek, om te reageren wanneer men over deze overval bijzonderheden weet.

Tips en informatie kan men melden via 0900-8844, of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.