Politie zoekt gewonde overvallers

Geplaatst op 18 augustus 2011, om 16:19 uur

ZHELHEM – De politie is op zoek naar twee jongens die op woensdag 17 augustus een man bij een bedrijf aan de Wassinkbrinkweg in Zelhem probeerden te overvallen. Het slachtoffer heeft zich hevig verzet en vermoedt, dat de tieners gewond zijn geraakt. Mogelijk zijn er getuigen die het duo op een omafiets hebben zien vluchten en zij kunnen bellen met 0900 – 8844.

De man bevond zich omstreeks 17.00 uur op een terrein van een bedrijf aan de Wassinbrinkweg. Plotseling werd hij overvallen door twee blanke jongens. De man werd neergeslagen en hij heeft zich dusdanig verzet dat de overvallers er zonder buit vandoor gingen. Het slachtoffer vermoedt, dat de beide jongeren letsel aan hun gezicht hebben opgelopen en dit moet thuis of bij bekenden zijn opgevallen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De twee gingen er op een omafiets vandoor en zijn mogelijk richting de Kruisbergseweg gevlucht. De leeftijd van het duo wordt tussen de 15 en 16 jaar geschat en beiden droegen een wit petje. Eén van hen was ongeveer 1.75 lang en had een blokbeugel. De ander was duidelijk langer. Hij wordt op 1.85 à 1.90 m geschat.

De politie vraagt informatie over beide overvallers. Mogelijk zijn er getuigen die het duo heeft zien vluchten? Tips zijn welkom op 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.