Terrasstoeldieven Apeldoorn gepakt - GelreNieuws.nl

Terrasstoeldieven Apeldoorn gepakt

Geplaatst op 15 augustus 2011, om 17:01 uur

APELDOORN – De politie in Apeldoorn heeft een onderzoek afgerond naar de diefstal van terras-meubilair bij een horecagelegenheid aan de Raadhuisstraat in Apeldoorn. In totaal zijn er drie verdachten gehoord over de zaak.

Een alerte medewerkster van de horecagelegenheid ontdekte begin augustus dat er een viertal terrasstoelen op een dakterras van een appartement in het centrum van Apeldoorn stond. Zij herkende de stoelen als die van de horecagelegenheid waar zij werkt. Omdat zij wist dat er bij de horecagelegenheid meerdere stoelen waren gestolen, werd de politie gewaarschuwd. De politie heeft dezelfde dag een onderzoek ingesteld er drie verdachten aangehouden. Het gaat daarbij om de 23-jarige bewoner van het appartement en een 40-jarige plaatsgenoot. Bij diens woning werden door agenten 18 terrasstoelen en een tafel aangetroffen.

Tot slot werd 21-jarige Apeldoorner aangehouden op verdenking van heling. Bij hem werden vijf stoelen aangetroffen. Alle verdachten zijn dezelfde dag weer in vrijheid gesteld. In totaal zijn er in het afgelopen halfjaar 27 terrasstoelen en een terrastafel weggenomen bij de horecagelegenheid. Vooral de afgelopen twee maanden namen de diefstallen van de meubels toe. Alle stoelen en de tafel zijn weer terug gegeven aan de horecagelegenheid. De politie maakt proces-verbaal op.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com