Agent gewond bij aanhouding huiselijk geweld - GelreNieuws.nl

Agent gewond bij aanhouding huiselijk geweld

Geplaatst op 7 september 2011, om 17:02 uur

BRONCKHORST – In de nacht van dinsdag op woensdag 7 september is een politieagent gewond geraakt bij een aanhouding van een verdachte van huiselijk geweld in de gemeente Bronckhorst. De agent liep een forse snijwond in zijn arm op en is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie ging rond 00.30 uur naar de woning in het buitengebied van de gemeente Bronckhorst, in verband met een melding van huiselijk geweld. Ter plaatse bleek dat de verdachte zich schuil hield in de woning en elke medewerking weigerde.

Om toegang te verkrijgen tot de ruimte waarin de verdachte zich ophield, forceerde de politie een raam.

Op het moment dat één van de agenten dit raam van buitenaf wilde openen, sloeg de verdachte met kracht op de arm van de politieman, waardoor deze zich verwonde aan het kapotte raam. De agent werd overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Hij kon daarna naar huis. De verdachte is korte tijd later met hulp van assisterende politie-eenheden met gepast geweld in de woning aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com