Apeldoornse drugsdealer zit nog vast

Geplaatst op 27 september 2011, om 14:38 uur

APELDOORN – De politie is bezig met de laatste werkzaamheden in een drugsonderzoek. Een Apeldoorner wordt ervan verdacht langere tijd in Apeldoorn en directe omgeving harddrugs te hebben gedeald. Hij zit nog steeds in voorlopige hechtenis.

De politie startte in juni van dit jaar een onderzoek naar het vermoedelijke dealgedrag van een 34-jarige Apeldoorner. Zijn 32-jarige vriendin zou behulpzaam zijn geweest bij het vervoer. Het vermoeden was, dat hij niet alleen Apeldoornse druggebruikers van harddrugs voorzag, maar ook gebruikers in andere plaatsen in de regio.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

In juli werden beide verdachten aangehouden en bij doorzoekingen van twee woningen werden enkele messen en een nepvuurwapen in beslag genomen. In hun auto werd ruim 45 gram crack (gekookte cocaïne) aangetroffen.

De politie heeft de auto waarmee de drugs in het westen van het land werden opgehaald in beslag genomen. In het onderzoek zijn meerdere gebruikers in de leeftijd van 26 t/m 50 jaar verhoord voor het dossier. Dit wordt binnenkort aan de officier van justitie overgedragen.