Gewonde bij steekincident in Putten

Geplaatst op 27 september 2011, om 16:42 uur

PUTTEN – De politie onderzoekt een steekincident, waarbij op dinsdag 27 september aan de Van Damstraat in Putten een 24-jarige inwoner uit die plaats zwaargewond raakte. Een 38-jarige plaatsgenoot raakte ook gewond en is inmiddels voor verhoor aangehouden.

De politie kreeg rond 14.45 uur een melding van een mishandeling aan de Van Damstraat. Hierbij zou de bewoner dusdanig gewond zijn geraakt dat de komst van een ambulance gewenst was. Kort daarna kwam een melding van een gewonde man in een woning aan de Jacob Catsstraat in Putten. Ook hiervoor werd de komst van een ambulance gevraagd.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Agenten gingen ook naar beide adressen en al snel was duidelijk dat beide gebeurtenissen met elkaar te maken hadden. De beide slachtoffers zijn door ambulancepersoneel behandeld en de 24-jarige is opgenomen in het ziekenhuis. De andere Puttenaar is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

De politie is op beide adressen bezig met een sporen- en buurtonderzoek en vraagt mensen die meer weten over beide gebeurtenissen om contact op te nemen. De politie is bereikbaar via 0900 – 8844. Men kan ook met Meld Misdaad Anoniem bellen via 0800 – 7000.