Man gewond bij overval op woning Vaassen - GelreNieuws.nl

Man gewond bij overval op woning Vaassen

Geplaatst op 15 september 2011, om 22:31 uur

VAASSEN – Een bewoner aan de Woestijnweg in Vaassen is donderdag 15 september in zijn woning overvallen door twee onbekende mannen. Hij raakte hierbij gewond en is door ambulancepersoneel behandeld. De politie is met een uitgebreid onderzoek bezig.

De politie kreeg omstreeks 10.00 uur een melding van een gewapende overval op een woning aan de Woestijnweg. De 47-jarige bewoner was door twee mannen overvallen en daarbij mishandeld. Ambulancepersoneel heeft de man behandeld.

Het overvallenteam van de politie is direct gestart met een uitgebreid (sporen) onderzoek. Daarnaast zijn agenten op dit moment bezig met een uitgebreid onderzoek in de omgeving bezig en is er ook een speurhond ingezet.

Signalement
Van de twee overvallers is bekend, dat het om mannen met een getint uiterlijk gaat. De één heeft een fors postuur en is gekleed in donkergrijze kleding. De ander had een slank portuur. Zij zijn te voet met een onbekend geldbedrag gevlucht. Mogelijk hebben zij in de buurt een vervoermiddel gehad.

Naast een Burgernetbericht is er via Twitter aandacht gevraagd voor de overval. Tips zijn welkom op 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com