Mannen aangehouden na diefstal luchtverfrissers - GelreNieuws.nl

Mannen aangehouden na diefstal luchtverfrissers

Geplaatst op 8 september 2011, om 17:38 uur

PUTTEN – De politie heeft woensdag 7 september twee Rotterdammers (23 en 37 jaar) mannen aangehouden voor het stelen van tientallen luchtverfrissers uit een supermarkt in Putten.

Een oplettende caissière zag twee mannen met een gevulde tas langs de kassa lopen zonder dat zij iets afrekenden. Zij waarschuwde haar collega’s, die de mannen aanspraken op het parkeerterrein. Het duo werd meegenomen naar de kantoorruimte van de supermarkt aan de Gervenhof en de politie werd ingelicht. In de tas bleken enkele tientallen luchtverfrissers met een waarde van zo’n 200 euro te zitten. De agenten namen hen voor verhoor en nader onderzoek mee naar het politiebureau. De winkelier heeft aangifte gedaan.

Enige tijd later kreeg de politie een melding over een auto met een vrouw erin die zich verdacht gedroeg. Toen de politie aankwam, bleek de vrouw verdwenen. De politie trof in de auto wel tientallen luchtverfrissers, ruim honderd tubes tandpasta en diverse levensmiddelen aan. De auto is meegenomen en de politie stelt een verder onderzoek in en maakt proces- verbaal op.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com