Omgekomen motoragent met korpseer begraven - GelreNieuws.nl

Omgekomen motoragent met korpseer begraven

Geplaatst op 14 september 2011, om 20:24 uur

BEEK – De 29-jarige motoragent Martijn van der Ven, van het politiekorps Noord- en Oost-Gelderland, die zaterdagmiddag 10 september tijdens zijn dienst om het leven kwam, wordt vrijdag a.s. met korpseer begraven.

Op het congrescentrum Papendal vindt vrijdagmiddag 16 september een herdenkingsdienst plaats, waarbij naast de familie en genodigden, veel politiemensen in ceremonieel tenue, aanwezig zullen zijn. De collega’s van Martijn vormen buiten, bij aankomst van de stoet een erehaag.

Aansluitend vindt de begrafenis plaats op de begraafplaats Moscowa in Arnhem. De kist wordt gedragen door geüniformeerde politiemensen. De rouwstoet zal door meerdere politiemotoren worden begeleid.

De motoragent van het team Montferland, was zaterdag rond 15.00 uur op weg naar een melding om anderen hulp te bieden en raakte op de Arnhemseweg in Beek zelf betrokken bij een verkeersongeval met een personenauto waarbij hij ter plaatse overleed. De bestuurster en een passagier van de auto raakten gewond en werden naar een ziekenhuis vervoerd. De juiste toedracht van het ongeval is nog in onderzoek van de dienst Verkeersongevallen Analyse van het korps Gelderland Midden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com