!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '5099625236804412'); fbq('track', 'PageView'); Politie zoekt getuigen straatroof Zutphen - GelreNieuws        

Politie zoekt getuigen straatroof Zutphen

Geplaatst op 11 september 2011, om 00:57 uur

ZUTPHEN – De politie stelt een onderzoek in naar een straatroof die op zaterdag 10 september naast de bibliotheek op het Broederenkerkplein in Zutphen gepleegd werd. Eén vermoedelijk verdachte, een jongen van 15 jaar is aangehouden. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900 – 8844.

De politie kreeg kort na middernacht een melding dat drie tieners naast de bibliotheek in Zutphen bedreigd waren met een vuurwapen en vervolgens geld moesten afgeven. Ook werd onder meer een mobieltje buit gemaakt en drie getinte daders waren de binnenstad ingevlucht. De gewaarschuwde politie stelde een onderzoek in. Eén van de vermoedelijke verdachten werd later in de stad aangetroffen. Hij is ingesloten voor verhoor en de politie stelt een verder onderzoek in.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');