Tips over overval Aldi gevraagd - GelreNieuws.nl

Tips over overval Aldi gevraagd

Geplaatst op 22 september 2011, om 13:56 uur

VORDEN – Het overvallenteam van de politie Noord- en Oost-Gelderland dat de overval van zaterdag 16 juli j.l op de Aldi in Vorden onderzoekt, vraagt tips over de verdachte en het mogelijk uitgeven van de buit. Men kan bellen met 0900 – 8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

De politie heeft meer duidelijkheid gekregen over de vluchtroute van de overvaller die op de bewuste zaterdag in alle vroegte de Aldi in Vorden overviel. Dit gebeurde rond 07.00 uur toen de man het aanwezige personeel met een vuurwapen bedreigde en geld eiste.

Na de overval ging hij er te voet vandoor en de politie heeft inmiddels meerdere getuigen gesproken. De overvaller blijkt via de berm van de Horsterkamp naar het aangrenzende parkje te zijn gerend. Vervolgens is hij door een getuige op de Raadhuisstraat gezien.

Bankbiljetten van vijf euro
Bij de overval zijn voornamelijk bankbiljetten van vijf euro buitgemaakt. De politie wil graag weten of er ondernemers zijn die na de overval opvallend veel van dergelijke biljetten tijdens een transactie hebben ontvangen.

De politie heeft direct een burgernetactie ingezet en het signalement van de overvaller verspreid. Ook is er een passantenonderzoek gehouden, waarbij flyers aan passanten werden uitgereikt. Met die verkregen informatie werd het onderzoek verder voortgezet en hoopt de politie nog meer tips te krijgen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com