Autokraker op heterdaad betrapt in Harderwijk - GelreNieuws.nl

Autokraker op heterdaad betrapt in Harderwijk

Geplaatst op 25 oktober 2011, om 16:22 uur

HARDERWIJK – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 25 oktober aan de Horsterhout in Harderwijk een 39-jarige man uit die plaats op heterdaad aangehouden op verdenking van meerdere auto-inbraken.

Een getuige belde rond 01.00 uur de politie, nadat hij gezien had dat een man zich verdacht ophield bij enkele auto’s aan de Vosbergerhout en mogelijk ook spullen gestolen had uit deze auto’s. De agenten die ter plaatse kwamen zagen een man fietsen, die voldeed aan het gegeven signalement door de getuige. Hierop werd de fietser staande gehouden. De man kon geen identiteitsbewijs tonen. Hij bleek in het bezit van inbrekersgereedschap, etenswaren en navigatieapparatuur. Hierop is de Harderwijker aangehouden op verdenking van inbraak in een auto. De man is ingesloten voor nader onderzoek.

De politie is op zoek naar de eigenaren van geparkeerde auto’s of woningen uit die wijk, waarin vermoedelijk werd ingebroken en goederen waaronder een navigatie-apparaat werden weggenomen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com