Getuigen redden motorcrosser uit het water - GelreNieuws.nl

Getuigen redden motorcrosser uit het water

Geplaatst op 23 oktober 2011, om 17:13 uur

VIERAKKER – Een 26-jarige motorcrosser uit Vierakker is zaterdagmiddag 22 oktober door omstanders gered uit het water van een sloot langs de Heerlerweg in Vierakker. De man belandde met zijn motor in het water en raakte vermoedelijk even buiten bewustzijn.

Een getuige die het zag gebeuren en een autobestuurder die kwam aanrijden hebben de man uit het water gehaald. Hij werd met licht letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De crosser reed aan de overzijde in de berm van een sloot die langs de Vierakkersestraatweg in Vierakker (gemeente Bronckhorst) stroomt. Hij verloor vermoedelijk even de macht over het stuur en “vloog” daarna over een haaks op zijn rijrichting gelegen andere sloot die langs de Heerlerweg stroomt. De motor botste daarbij tegen de schuin aflopende slootkant.

De crosser verdween onder water en was vermoedelijk even buiten bewustzijn. Hij werd door een getuige die het zag gebeuren en een passerende autobestuurster uit het water gehaald en daarna per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De crosser was weer aanspreekbaar. Over het letsel is thans niks bekend.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com