Jong en oud met te veel alcohol achter het stuur - GelreNieuws.nl

Jong en oud met te veel alcohol achter het stuur

Geplaatst op 14 oktober 2011, om 15:02 uur

EPE/HARDERWIJK – De politie heeft donderdagavond 13 oktober een 77-jarige automobilist uit Epe aangehouden en in de nacht van donderdag op vrijdag 14 oktober een 25-jarige automobilist uit Harderwijk. Beiden hadden te veel alcohol gedronken. Tegen beide mannen is proces-verbaal opgemaakt.

Aan de Vlijtweg in Epe werd rond 20.15 uur een man aangehouden. Hij was tegen een geparkeerde auto aangereden. Agenten troffen de bestuurder van de auto aan bij de eigenaar van de geparkeerde auto, waar zij bezig waren met een schadeformulier. Omdat de man naar alcohol rook, is er een blaastest afgenomen. Deze wees uit dat de man had gedronken. Op het politiebureau bleek een promillage van 1,37 promille. Het rijbewijs van de man is ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

De 25-jarige Harderwijker reed rond 01.40 uur over de Westermeenweg in zijn woonplaats. Surveillerende agenten zagen dat de bestuurder slingerend reed en hielden hem staande. Een blaastest wees uit dat de man gedronken had. De gehouden ademanalyse gaf een promillage van 1,8. Daarnaast reed de man met een ongeldig verklaard rijbewijs. Tegen de man wordt ook proces-verbaal opgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com