Lichtenvoorde: Vrouw slachtoffer van babbeltruc - GelreNieuws.nl

Lichtenvoorde: Vrouw slachtoffer van babbeltruc

Geplaatst op 13 oktober 2011, om 17:21 uur

LICHTENVOORDE – Een 69-jarige vrouw uit Lichtenvoorde is woensdagmiddag 12 oktober slachtoffer geworden van een babbeltruc. De portemonnee van de vrouw is gestolen.

Rond 16.50 uur kreeg de politie de melding over de diefstal. De vrouw had boodschappen gedaan bij een supermarkt in Lichtenvoorde en het vermoeden is dat iemand met haar heeft meegekeken tijdens het pinnen. De vrouw merkte dat zij gevolgd werd door een man en een vrouw toen zij richting huis liep. Vlak voordat de vrouw haar woning in wilde gaan werd zij door deze man en vrouw in het Engels aangesproken. De vrouw kapte het gesprek af, maar eenmaal binnen merkte zij dat haar portemonnee weg was. Ook bleek er gepind te zijn met haar bankpas, waarbij een behoorlijk geldbedrag van de rekening is gehaald.

De politie heeft een signalement van de man en de vrouw. De vrouw heeft rood geverfd haar, droeg een groene sjaal en witte laarzen. De man heeft zwart haar en droeg een coltrui. De man en vrouw hadden een Oost-Europees uiterlijk. De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben te bellen met 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com