Man aangehouden voor spugen en beledigen - GelreNieuws.nl

Man aangehouden voor spugen en beledigen

Geplaatst op 3 oktober 2011, om 16:11 uur

ULFT – De politie heeft op zondag 2 oktober een 25-jarige man uit Silvolde aangehouden op verdenking van belediging van een 52-jarige man uit Ulft. De Ulftenaar werd bespuugd en beledigd, toen hij de man uit Silvolde op zijn gedrag aansprak.

De man uit Silvolde reed zondag rond 16.45 uur over de Oversluis in Ulft, toen hij vanaf zijn scooter een fietser, de 52-jarige Ulftenaar, een duw gaf. Kort daarna reed de man op de scooter al scheldend twee oudere mensen bijna omver.

De Ulftenaar is de scooterrijder gevolgd en trof hem weer aan op de Bongersstraat in Ulft. Toen de Ulftenaar de scooterrijder op zijn gedrag aan wilde spreken, werd hij bespuugd en beledigd. Daarna reed de verdachte direct weg.

Een surveillerende agent trof de scooterrijder kort na het incident aan.

De scooterrijder werd door de agent meegenomen naar het politiebureau, omdat zijn scooter niet verzekerd was. Op het politiebureau bleek dat zijn signalement overeen kwam met die van de spugende man. Hij is op het bureau aangehouden voor het bespugen (belediging).

Na verhoor is hij weer in vrijheid gesteld. De politie onderzoekt de zaak en komt graag in contact met de fietsende man en vrouw die zondag op de Oversluis bij Ulft bijna omver gereden werden door de man op de scooter. Zij kunnen zich melden via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com