Medewerker verdacht van betrokkenheid bij overval - GelreNieuws.nl

Medewerker verdacht van betrokkenheid bij overval

Geplaatst op 7 oktober 2011, om 12:16 uur

APELDOORN – De politie heeft woensdag 5 oktober een 19-jarige man uit de gemeente Zutphen aangehouden. Hij wordt als medewerker van de Marskramer verdacht van betrokkenheid bij de overval die afgelopen maandag op dat filiaal in Apeldoorn plaats vond. Kort na de overval werden al twee overvallers aangehouden.

De overval vond maandag 3 oktober aan het begin van de avond plaats. Twee daders met messen waren via de achterzijde de winkel binnengekomen en bedreigden het aanwezige personeel. Met een geldbedrag gingen zij er vervolgens in een auto vandoor.

De gewaarschuwde politie kon de verdachten, twee inwoners van Brummen (17 en 19 jaar) even later op de Wapenrustlaan in Apeldoorn aanhouden. In de auto werden de buit en de vermoedelijk gebruikte messen aangetroffen.

Het regionale overvallenteam is sindsdien met een nader onderzoek bezig en heeft woensdag een medewerker van het overvallen bedrijf aangehouden. Over zijn rol worden geen mededelingen gedaan.

De maandag aangehouden verdachten zijn donderdag voorgeleid voor de Rechter-commissaris in Zutphen en hun voorlopige hechtenis is verlengd. De derde verdachte wordt vandaag, vrijdag 7 oktober voorgeleid. Het onderzoek wordt voortgezet.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com