Bestuurder spoorloos na ongeval op A1

Geplaatst op 10 november 2011, om 13:32 uur

APELDOORN – Woensdagavond heeft er een kop-staartbotsing plaatsgevonden op de A1 ter hoogte van Apeldoorn. Een bestuurder die met zijn busje op een automobilist vóór hem botste, is na het ongeval het bos in gevlucht en werd niet meer aangetroffen. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

De politie kreeg rond 21.30 uur een melding van een kop-staartbotsing tussen twee auto’s op de A1. Een 30-jarige automobilist uit Enschede reed op de linkerrijstrook en haalde een auto in, toen een busje achter hem met hoge snelheid aan kwam rijden en op de automobilist botste. De auto van de man uit Enschede draaide rond en botste tegen de vangrail. Het busje sloeg over de kop en belandde in de berm. Een getuige zag dat de bestuurder, die mogelijk onder invloed van alcohol was, het bos in vluchtte.

De politie stelde met bikers, hondengeleiders en een aantal eenheden een onderzoek in naar de bestuurder, maar hij werd niet meer aangetroffen.

Het busje werd in beslag genomen en de man werd ook niet thuis aangetroffen. Bij het ongeval raakte niemand gewond. De politie stelt een onderzoek in naar de bestuurder en is op zoek naar tips en getuigen. Deze kunnen bellen met 0900-8844.