Brandweerlieden in het zonnetje tijdens korpsavond

Geplaatst op 12 november 2011, om 23:30 uur


BRUMMEN –
Tijdens de jaarlijkse korpsavond van de brandweer van de gemeente Brummen deelde burgemeester Niels Joosten diploma’s en onderscheidingen uit aan verschillende brandweerlieden. De korpsavond vond zaterdag 12 november plaats in Grand Café De Korenmolen in Eerbeek.

Brandweercommandant Henk Timmermans opende de bijeenkomst en heette allereerst de nieuwe leden Theo Boterman en John Schipper van harte welkom. Vervolgens kreeg burgemeester Niels Joosten, als verantwoordelijke voor het gemeentelijke brandweerkorps, het woord.

Diploma’s en jubilea
De burgemeester sloot zijn toespraak af met de uitreiking van vier diploma’s. Dimitri van der Beek en Jan Willem van Rossum mogen zich met dit papiertje voortaan Brandwacht 1e klasse noemen. Jurgen Waanders en Gert Katerberg ontvingen het diploma Brandweerchauffeur.

Bijzondere aandacht kregen de vier jubilarissen van de brandweer: Gert Katerberg met 12,5 dienstjaren, Jaap Stolk en Harry Tabor met 20 jaar brandweerdienst en Hans Jansen met 25 dienstjaren. Ze ontvingen allemaal een oorkonde, medaille en mooie bos bloemen.

Bloemen waren er ook voor de vier brandweerlieden die afscheid nemen van het korps: Serge de Beus, Fred Brinkman, René Hendriks en Rienie Willems. Zij ontvingen daarnaast een brandweerbeeldje als herinnering.

De complete fotoreportage is vanaf maandag op verzoek verkrijgbaar, mail naar [email protected] (Uitsluitend voor brandweerlieden van de gemeente Brummen.)