Bromfietser ten val door bladhouder op weg - GelreNieuws        

Bromfietser ten val door bladhouder op weg

Geplaatst op 14 november 2011, om 16:33 uur

LICHTENVOORDE – Een 18-jarige scooterrijder uit Halle raakte zondagochtend 13 november in Lichtenvoorde ten val, nadat hij tegen een bladhouder was gereden. De bladhouder en een grote berg losse bladeren lagen op straat. De tiener kon het obstakel niet op tijd ontwijken. De politie vermoedt, dat nachtelijke passanten de bladhouder en het blad op de rijbaan hebben geplaatst.

De scooterrijder reed zondagochtend rond 08.30 uur over de Nijverheidsstraat in Lichtenvoorde en reed daar tegen de bladhouder aan. Naast de bladhouder lag er ook een grote berg bladeren op straat. Agenten werden gewaarschuwd en gingen ter plaatse om hulp te verlenen aan de jongen. De jongen bleef ongedeerd, maar zijn bromfiets en kleding liep schade op.

De agenten troffen vervolgens op de Vragenderweg in Lichtenvoorde ook een hoge berg met blad op de rijbaan aan. Ook hier was de bladhouder omgegooid. De agenten hebben een buurtonderzoek ingesteld, omdat het gevaarlijke situaties op de weg kan opleveren. De politie op zoek naar getuigen die gezien of gehoord hebben wie de bladhouders heeft omgegooid. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.