Brutale insluipers overlopen door bewoners - GelreNieuws.nl

Brutale insluipers overlopen door bewoners

Geplaatst op 9 november 2011, om 16:19 uur

APELDOORN – Op dinsdag 8 november hebben bewoners aan de Adelaarslaan in Apeldoorn twee insluipers overlopen in hun woning. De insluipers, twee mannen, zijn er vermoedelijk zonder buit vandoor gegaan.

Een bewoonster van de aanleunwoningen in het flatgebouw zette dinsdag rond 14.30 uur de vuilnis buiten en liep hierbij de centrale deur uit, terwijl er twee mannen buiten stonden. Deze deur kan alleen door bewoners geopend worden, maar de twee mannen zijn vermoedelijk door de deur naar binnen geslopen toen de vrouw naar buiten liep. Toen de bewoonster terug kwam bij haar voordeur, stonden de mannen op de gang en vroegen of zij bij haar naar het toilet mochten. De vrouw liet de mannen binnen, waarna één van de mannen de slaapkamer binnen ging en spullen overhoop haalde. Op dat moment lag de man van de bewoonster op bed en vroeg hij de insluiper waar hij mee bezig was, waarna beide insluipers zijn vertrokken. De mannen zijn er vermoedelijk zonder buit vandoor gegaan.

Het duo heeft het volgende signalement: ze zijn ongeveer 1.70m tot 1.80m lang. Zij hebben een licht getinte huidskleur, kort zwart haar en een tenger tot normaal postuur. Beide mannen spreken goed Nederlands. De politie is op zoek naar tips en getuigen en vraagt deze te bellen via 0900-8844.