Fietsers afgesneden door onbekende automobilist - GelreNieuws.nl

Fietsers afgesneden door onbekende automobilist

Geplaatst op 11 november 2011, om 13:15 uur

GROENLO – De politie onderzoekt een verkeersongeval dat donderdagavond 10 november plaatsvond op de parallelweg van de Winterswijkseweg in Groenlo. Twee 15-jarige jongens uit Groenlo en Beltrum kwamen daar met hun fiets ten val, nadat ze waren afgesneden door een  automobilist die doorreed.

Een passerende fietser schoot de jongens te hulp. De politie is op zoek naar zowel de onbekende automobilist, de behulpzame fietser als overige getuigen van het ongeval.

De jongens fietsen rond 17:15 uur naast elkaar over de parallelweg van de Winterswijkseweg in de richting van Groenlo. Wegens wegwerkzaamheden is deze gesloten voor motorvoertuigen. Een van achteren naderende automobilist in een donkere auto passeerde de jongens en zou hen vervolgens hebben afgesneden. Hierdoor kwamen de jongens ten val en liepen licht letsel op. Ook hun fietsen raakten beschadigd. De automobilist is vervolgens zonder te stoppen doorgereden.

Een passerende fietser heeft de jongens zijn hulp aangeboden. Helaas zijn de persoonsgegevens van deze man, die een belangrijke getuige kan zijn, niet genoteerd. De politie zoekt contact met deze getuige. Ook de onbekende automobilist en overige getuigen worden verzocht om contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com