Inbreker betrapt, politie zoekt herkomst spullen - GelreNieuws.nl

Inbreker betrapt, politie zoekt herkomst spullen

Geplaatst op 25 november 2011, om 16:13 uur

HARDERWIJK – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag aan de Bazuindreef in Harderwijk een 39-jarige man uit die plaats aangehouden op verdenking van meerdere inbraken. De politie is op zoek naar de eigenaar van diverse goederen.

Een bewoonster belde donderdagnacht rond 03.00 uur de politie, omdat zij een man in haar tuin hoorde rommelen. De politie kwam direct ter plaatse en kon de man staande houden. In de buurt bleken meerdere tuindeuren open te staan en er bleek een schuurdeur te zijn opengebroken. Er werden diverse goederen bij hem aangetroffen, die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De 39-jarige is hierop aangehouden en voor verhoor en nader onderzoek meegenomen naar het politiebureau. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

De politie trof bij de man meerdere goederen aan, waarvan zij de herkomst nog niet weet. Dit zijn ondermeer een boormachine, doppenset, kleding en enkele literflessen bier van het merk Djogo. Daarnaast een kindermountainbike in de kleuren rood en blauw. De politie wil graag in contact komen met mensen die (deze) goederen missen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com