Inbrekers slaan toe in woningen Apeldoorn

Geplaatst op 25 november 2011, om 20:03 uur

APELDOORN – Donderdag is er ingebroken bij een woning aan het Wilhelminapark, aan de Terwoldseweg en bij een woning aan de Duivenlaan in Apeldoorn. Een bewoner aan het Wilhelminapark kon de inbreker bij thuiskomst overlopen.

Een bewoonster aan het Wilhelminapark kwam ’s avonds thuis en hoorde luid gestommel op de bovenverdieping. Ze is direct gaan kijken en zag dat er een raam was geforceerd, maar er werd niemand meer in de woning aangetroffen. Na controle bleek dat er niets was weggenomen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Bij een woning aan de Terwoldseweg ontdekte een bewoner rond 16.50 uur dat er meerdere spullen uit de woning misten. Bij de inbraak werden ondermeer een laptop en tv gestolen. Het is onbekend hoe men is binnen gekomen.

Een bewoner aan de Duivenlaan ontdekte rond 23.00 uur dat er in de woning was ingebroken. Er was een ruit vernield om binnen te komen. De hele woning was doorzocht en er werden ondermeer sieraden gestolen.

De politie stelt een onderzoek in naar de inbraken en is op zoek naar tips en getuigen. Deze kunnen bellen via 0900-8844.