Man opgepakt voor handel in drugs - GelreNieuws.nl

Man opgepakt voor handel in drugs

Geplaatst op 1 november 2011, om 17:41 uur

ZUTPHEN – De politie heeft maandagmiddag 31 oktober een 21-jarige man uit Lochem aangehouden op de Melatensteeg in Zutphen. De man wordt verdacht van handel in drugs. Ook is een 55-jarige man uit Zutphen aangehouden voor het in bezit hebben van harddrugs.

Het drugsteam IJsselstreek zag tijdens een onopvallende surveillance in het centrum van Zutphen dat de 55-jarige man uit Harderwijk zich verdacht gedroeg. De man had even daarna op de Melatensteeg een ontmoeting met de 21-jarige man.

Bij de agenten ontstond de verdenking van handel in drugs. Beide mannen werden gecontroleerd. De 55-jarige bleek in het bezit van een bolletje harddrugs. Hij is meegenomen naar het politiebureau. De drugs is in beslag genomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Bij de 21-jarige uit Lochem werden meerdere bolletjes harddrugs aangetroffen. De man wordt verdacht van de verkoop van drugs. De 21-jarige is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. Hij wordt deze week voorgeleid aan een rechter-commissaris. De drugs die de man bij zich had is in beslag genomen.